Після гламурної появи на червоній доріжці на Венеціанському кінофестивалі Бен Аффлек і Дженніфер Лопес продовжили тішити фанатів появою удвох.

Нещодавно під час спільної прогулянки 49-річний Аффлек і 52-річна Лопес насолодилися своїм повсякденним життям перед насиченою осінню з важкими робочими графіками, передає журнал "Рeople".

"Вони живуть моментом і насолоджуються компанією один одного. Вони дійсно насолоджуються один одним. Вони схожі на двох закоханих дітей!", - розповідає журналу "People" джерело наближене до пари.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, фото "Рeople"
Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, фото "Рeople"

Зараз пара наполегливо працює над узгодженням своїх напружених графіків, щоб більше часу проводити один з одним.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

"Останні пару тижнів були напруженими, але обидва вони виглядають дуже енергійними та зосередженими. Вони - чудова команда. Вони разом вирішують своє майбутнє ", - додає джерело наближене до Лопес.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, фото "Рeople"
Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, фото "Рeople"

Варто нагадати, що вперше пара офіційно з'явилася разом на прем'єрі нового фільму Рідлі Скотта "Остання дуель", де одну з головних ролей виконав Бен Аффлек. Актор з'явився на кінофестивалі у супроводі своєї чудової коханої - Дженніфер Лопес. Він з'явився в смокінгу а, вона - в білій сукні з дуже відвертою лінією декольте.