У неділю, 21 листопада відбувся півфінал проекту "Танці з зірками", де відразу три пари боролися за щасливий квиток у фінал. Однак, рішення продюсерів здивувало всіх глядачів.

Як відомо, це був вже дванадцятий ефір за сезон, і підтримати учасників прийшли переможці минулих сезонів, разом з якими вони показали по одному номеру.

Крім того, учасники разом зі своїми партнерами виконали по ще одному танцю, так як залишилося всього три пари, а час потрібно чимось зайняти в ефірі.

Цього тижня свої танцювальні таланти демонстрували актор Костянтин Войтенко, фехтувальниця Ольга Харлан і актор Артур Логай.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Для Костянтина Войтенка конкуренти обрали самбу, для Артура Логая — джайв, для Ольги Харлан — румбу. Також всі пари разом виконали танго, за яке Артур Логай і Анна Кареліна отримали додаткові три бали.

До кінця ефіру вони станцювали танго на виживання, і хоч судді підтримали одноголосно Артура Логая і Анну Кареліну, продюсери вирішили залишити всі три пари, і в наступну неділю, всі вони будуть боротися за перемогу в шоу. За їхніми словами учасники в цьому сезоні залишилися настільки сильними, що всі гідні отримати кубок.

На балконі пари зустрічала Маша Єфросиніна, а головним сюрпризом вечора став вихід на сцену співачки і моделі Даші Астаф'євої. Вона показала номер з хореографом Антоном Нестерко.

Хто саме стане переможцем проекту дізнаємося вже наступної неділі, глядачі в очікуванні.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про це:

"Це було очевидно що все у фіналі, а переможець повинен Артур, хоча Діма Дікусар гідний перемоги так само, думаю займе 2 місце, в позаминулому році 3 було";

"Всі молодці, всі у фіналі🔥 👏 а переможе Артур і Аня️️❤️🤗";

"Щороку одне і теж) ніякої інтриги)";

"Прикольно)) нічого що цю дію можна кваліфікувати як шахрайство?) Люди ж голосували не безкоштовно";

"Всі пари залишаються. Це супер круто. Дякую ☺ ❤ ️ але як бути з грошима, які люди віддали, щоб хтось не вилетів. Поговоримо про економіку і фінанси😎 😉 😜 😅";

"Войтенко пора додому, миритися з дружиною 😂 Логай і Кареліна - самі технічні! Вони і Дікусар гідно виглядали б у фіналі 🏆".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук зізналися, що втратили заради "Танців з зірками"

Раніше повідомляли, що на "Танцях з зірками" випадково назвали імена переможців

Також Знай.ua писав,Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом