Стало відомо про те, що колишня учасниця гурту Serebro, Ольга Серябкіна вперше стала мамою. Дівчина народила сина, якого назвала Лукою.

Сталася дана подія ще в суботу, 20 листопада, про що вона через добу повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться красивими кадрами, якими була заповнена вся стрічка протягом вагітності.

Дитина стала першою в сім'ї 36-річної Серябкіної і її чоловіка, бізнесмена Георгія Начкебія.

Про те, що Оля вагітна, стало відомо лише в середині вересня, коли дівчина поділилася фотографією з великим животом. Вагітність була запланованою, і дізналася вона про неї ще в березні. Пройшли 9 місяців і самі пологи добре, Оля Серябкіна не відчувала ніяких обмежень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Батьком дитини став Георгій Начкебія - її колишній концертний директор, з яким, по всій видимості, вони досить давно разом. Відбулося торжество в жовтні минулого року, а сама підготовка до нього трималася в строгому секреті.

Після цього вийшло невелике інтерв'ю, а також кілька знімків з весілля. Далі Оля пропала з радарів, і тепер зрозуміло чому - готувалася стати мамою.

Її колега і одна з найближчих подруг Катерина Кіщук не так давно також народила дитину від музиканта. Свою вагітність та також ретельно приховувала до певного моменту, і зараз зрідка показує маленького сина в соціальних мережах.

У коментарях вона почала отримувати привітання від шанувальників і друзів з шоу-бізнесу, серед яких Віра Брежнєва, Кеті Топурія, Ольга Орлова, Лоліта, і сама Катерина Кіщук.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що найсексуальніша з Serebro таємно стала мамою, назвала дитину Рейн

Раніше повідомлялося, що екс-солістки групи Срібло розкрили подробиці бурхливого роману

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-солістка Serebro Поліна Фаворська продовжує епатувати публіку.