Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як любить проводити вільний час. Відповідні знімки з'явилося на її сторінці соціальної мережі Instagram, де за її пошуками любові стежать вже 393 тисячі осіб.

Дівчина лежить у ванній, до верху наповненою піною. Розглянути, одягнена вона або оголена, складно-все прикриває білосніжна мильна піна.

При цьому красуня "приймає ванну" з вечірнім макіяжем і ідеальною укладанням.

"Мій улюблений ритуал вихідного дня-влаштувати SPA вдома. Запалити свічки, набрати повну ванну води, включити улюблену музику... і ще піна. Багато піни. До неї додати масло лаванди, троянди або бергамота. Закрити очі і просто полетіти далеко від насолоди!», - написала вона під фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Поділюся секретом - я вже давно роблю скраб для тіла сама. Після того, як перепробувала купу органічних, супер-дорогих і салонних скрабів, знайшла свій рецепт і вважаю його кращим за своїм ефектом!", - додає Огнєвіч, яка ніби "занурюється" у ванну перед фотографом.

Рецепт скрабу від Злати Огнєвіч:

  • мелену каву, 3-4 столових ложки. lavazza, gemini, illy-щоб був класної якості;
  • тростинний цукор, 3-4 столових ложки;
  • пару крапель улюбленого масла, для аромату;
  • мед, 2-3 столові ложки ( У мене немає алергії, якщо у Вас є - замініть на органічний гель);
  • гель з вербеною. Додаю на око, для в'язкості.

"Гарненько перемішую до утворення однорідної маси і наношу на тіло. Він так смачно пахне, що хочеться з'їсти», - зазначає співачка.

"Ви нереально красива, і жіночна", "Цікаво, хто фото робить, точно не подруга", "Клас, теж використовую домашній скраб, це якісно і натурально. А то що в магазинах, невідомо що там насправді. Якщо є можливість легко його вдома готувати, чому б і ні?», - пишуть в коментарях її фанати.

Раніше Знай повідомляв, учасники "Холостячки" заплясали з радості після вильоту претендента на серце Злати Огнєвіч: "втратили пацана".