Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Цього разу Злата розмістила розкішні студійні знімки з недавньої фотосесії. У кадрі артистка позує оголеною у ванній з піною, фотограф споймав вдалий ракурс і показав співачку з найпривабливіших сторін - оголені плечі, декольте і витончену шию.

Злата склала для фанатів великий список розваг, якими вони можуть насолодитися зі своїми другими половинками. Як пояснила знаменитість, мріяти і дуріти можуть не тільки діти, дорослі теж іноді повинні дозволяти собі всякі витівки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Дорослим теж можна мріяти, взагалі - все можна, що робить тебе щасливим 💜 а розважатися потрібно не тільки дітям, а й дорослим!" - заявила співачка.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч поселила у себе на кухні маленького китайця: мама щаслива

Як повідомляв Знай.uа, учасник зізнався в коханні "Холостячці" Златі Огнєвіч після того, як притягнув на проект дружину з донькою

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розповіла про знакову подію на шоу "Холостячка": "Маленьке життя"