Відома українська співачка Надя Дорофєєва продемонструвала свій новий ангельський образ на одному з виступів. Начепила крила, Білий, схожий на весільний корсет, а також Мейк, який вразив чоловіка.

Новий пост з кадрами з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно співачка епатує публіку своїми нарядами, і цей раз не став винятком.

Справа в тому, що дівчину запросили виступити на світському вечорі Катерини Осадчої, де було ще безліч її зіркових колег, і Надя змогла відзначитися, підібравши неймовірно красивий образ ангела.

Надя Дорофєєва наживо виконала кавер гурту Тату під назвою "Покажи мені любов", який спеціально записала для триб'ют-альбому.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наряд був світлим і відкритим. Це високі і масивні крила, мереживний корсет, який підкреслює струнку фігуру, і світлого відтінку тканину, яка перетворила наряд в сукню.

Спочатку можна подумати, що це весільне вбрання, і можливо, саме в ньому Надя знімалася в кліпі на пісню "Невеста", який з незрозумілих причин так і не вийшов.

Окремої уваги варті аксесуари та макіяж, який оцінив навіть Володимир Дантес. Справа в тому, що після того, як співачці завдали яскравий, але стриманий мейк, було прийнято прикрасити обличчя невеликими прикрасами у вигляді квітів, а щоб це більш яскраво виглядало, був прикріплений ще й лейкопластир. На волоссі маленькі бутони також можна помітити, що додало образу краси.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"🔥 🔥 🔥 😇 😇 😇Залишай цей мейк назавжди";

"Лук хана😮 🔥";

"Класно як😍 🔥";

"Свята DOROFEEVA🔥";

"Смачний😍❤️";

"Шалунья - Надюша👏👏👏😂😂😂";

"Мені здається ангели приблизно так і виглядають😇 🔥 💕";

"Вже б голою вийшла";

"Queen👑".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва виступила на "вечорі прем'єр" з Катею Осадчою і відразу ж у Москві

Також Знай.ua писав,Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку

Раніше повідомлялося, що чоловік Дорофєєвої Дантес розніс в пух і прах" Холостяка " Єгора Кріда