Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка часто балує своїх шанувальників цікавими відео і фотографіями з особистого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, поділилася новою серією знімків.

Там за її життям активно стежать понад 11,2 мільйонів фанатів.

Цього разу Лобода розповіла, де одягається разом зі старшою дочкою.

"Ми з Євочкою обожнюємо одяг з @daniel_boutique. Цей вибір ми зробили багато років тому, і сьогодні нічого не змінилося. Спасибі, хлопці. Після кожного заходу у ваш неймовірний бутік моя дитина щаслива. І я теж", - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники в захваті від матері і дочки, і поспішили закидати їх компліментами.

"На другому фото модель справжня", "Ну які ви красиві! Єва дуже схожа на вас. Приголомшливі дівчата», «Такі зворушливі», "Євочка – красуня", - захоплюються фанати співачки.

"Фіолетовий - мій улюблений колір", «Маленька лабодулька», «Бажаю і синочка», «Ви такі красуні, доця така мила, чиста. Люблю вашу сім'ю і вашу творчість", - додають шанувальники Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода запаморочила голову сотням чоловіків довгими ногами в латексі: "Пиши мені..."

Як повідомляв " Знай.ua", Світлана Лобода розповіла про чоловіка, який підкорив її серце - вже одружений, але завжди поруч: "переміг все"

Знай.ua писав, Світлана Лобода в крихітному бікіні показала свою робочу сторону: "Ззаду теж відмінний вигляд"