Відома українська топ-модель Наталія Гоцій зізналася, що у неї були романтичні стосунки з лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Світське життя" на телеканалі 1+1, де жінка відверто про все розповіла.

Наталія Гоцій відзначала, що у неї був величезний стрес, коли прийняла рішення розповісти про цей роман.

Наталія Гоций, фото: прес-служба Нового каналу
Наталія Гоций, фото: прес-служба Нового каналу

"Тобто я на всю країну зізналася, що я була у відносинах з неофіційно розлученим чоловіком – для мене це був стрес", — сказала Гоцій.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

При цьому вона відразу ж зазначила, що не винна в розлученні Андрія Хливнюка з дружиною, адже розлучилися вони ще до того, як вони з Наталією познайомилися. Сам чоловік абсолютний соціофоб, і просто не любить виносити свої відносини на загальну освіту.

Андрій Хливнюк, фото з Instagram
Андрій Хливнюк, фото з Instagram

Тривав цей роман недовго, але при цьому, складного розставання не було. Вони просто взяли паузу у відносинах, і сама Наталія Гоцій не заперечує, що вони все ще можуть зійтися в майбутньому. Чи буде це так - покаже час.

"Він мені симпатичний, але у нас настільки з ним складні графіки в плані роботи. У нього концерти, у мене багато контрактів в Європі. Це реально заважає відносинам. Ми не сварилися, просто вирішили, що ми беремо паузу", – пояснила модель.

Знайомство відбулося завдяки їхнім спільним друзям, а сама дівчина тривалий час була відданою фанаткою музичного колективу "Бумбокс".

На початку листопада цього року розлучення все ж відбувся, І тепер Андрій Хливнюк офіційно вільний чоловік, і нічого не може перешкодити їх відносинам з Наталією.

Нагадаємо, що Андрій Хливнюк з групи" Бумбокс " після розлучення закрутив роман з моделлю Наталією Гоцій

Раніше Знай писав, що муза Андрія Хливнюка? Ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька дала нове життя пісні "Бумбокс" Соломія проводить час у друзів в США

Також Знай повідомляв, лідер "Бумбоксу" Хливнюк розкрив деталі скандалу зі скасованим концертом у Львові: "Десять років в'язниці?". Хливнюк підкреслив, що всі дотримувалися норм карантину