Катерина Осадча показала, як насолоджується осіннім сонцем. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона осіб, телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя і кар'єри. Фолловери лайкають і коментують кожен її пост.

22 Листопада телеведуча опублікувала серію фотографій на тлі сонця. На ній можна помітити легке жіноче пальто, біла футболка і темні джинси.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сонячного початку тижня! Легкого понеділка ☺ ️як почався ваш тиждень?",- запитала вона своїх шанувальників.

Фолловери стали активно коментувати повідомлення і фотографії знаменитості.

"З кожною новою дитиною все красивіше💔 😍"; " ви дуже красива 🔥 прекрасної вам тижня❤️"; "відмінне фото❤️❤️", - повідомляють вони

Нагадавши, багатодітна мама Катерина Осадча "втратила" двох синів і взялася за копію Юрія Горбунова: "так швидко росте"

Також Знай писав, Юрій Горбунов прибрався не гірше Каті Осадчої, щоб втекти з дому: не вистачає тільки капелюшки

Раніше повідомляв Знай, після народження сина Катя Осадча змінила ту саму гуму: щоб з Юрієм Горбуновим було безпечніше "кататися".