Віталій Козловський показав свій потужний біцепс. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Віталій Козловський є популярним українським співаком і музикантом, а також володарем титулу "Заслуженого артиста України. На його офіційну Instagram-сторінку підписано 78,1 тисячі осіб, які лайкають і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з шанувальниками у форматі сторіс.

22 листопада артист опублікував фотографію в соціальній мережі. На знімку він тримає банку з консервованими огірками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Тримайте себе в руках", - жартівливо підписав він знімок.

Фоловери відзначили форму співака. Обтягуюча кофта Віталія Козловського демонструє значний біцепс чоловіка.

"Боже! Бачу дозрів новий хіт! Діловий огірок))"; "Опаааа😂було смачно 🤤"; "Молодець, що тримаєш форму. Не можу відірвати погляд👀 🔟"; "біцепс звичайно відвал башкиии ❤ ️ восхищ захоплююся!!!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, що Віталій Козловський потрапив під гарячу руку куми Дзідзьо Олі Цибульської: змусила показати.Оля Цибульська спочатку змусила Віталія Козловського показати танець з нею, а через якусь мить перетворилася на сувору вчительку

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Козловський влаштував рольові ігри з кумою Дзідзьо Цибульською: "що за вульгарна?".

Також Знай.ua писав, що Віталій Козловський отримав головну нагороду в житті: мріяв ще з Кондратюком.