Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

За останню добу виконавиця виставила цілих три публікації, пов'язані з її фотосесіями. На найпершій з них, Каменських розповіла про минулий "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". Після цього Настя одягла шкіряну куртку і довгі панчохи, але забула про Штани.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

А зараз вона і зовсім повернулася до чорного вбрання, точніше - до темно-фіолетового сукні в обтяжку. Настя Каменських сфотографувалася у вузькому коридорі, дотримуючись рукою за одну стіну і тримаючись другою рукою за підняту ніжку.

"Back to black🖤", - пише артистка.

На голові можна помітити акуратну зачіску з пишним хвостом, а ще масивні сережки на вухах.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Воу... Анастасія, ви🔥", "Дуже красива❤️", "Якось нудно бути однією вдома👅", "Ти дуже шикарна дівчина", "Ви шикарна😍", "Ого-го❤️", "Ну левиця ж😍", "А ми в селі працюємо, а не танцюємо😂", "А я мільйонерка. Люблю гроші настільки, що можу дозволити собі все...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, новорічне шоу "Маска" прикрасить миша на лижах, Каменських здається, вже розгадала: "Мімішна і грайлива"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських змінила стиль на "підлітковий" - спідниця, як у "Тату" і чорний манікюр: "Доньку Олексію роди"

Знай.ua писав, Настя Каменських у спортивках на очах Олега Винника оголила блискучу опуклість: "Ви, як завжди..."