Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто присвячує підписників в подробиці своїх буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Так би мовити, проводить шанувальників "за лаштунки" свого яскравого і насиченого життя співачки.

Оля Цибульська, кадр з відео
Оля Цибульська, кадр з відео

Цього разу артистка показала, як проходять вечори її 6-річного сина Нестора, який цього року вперше відвідав стіни школи. Першокласник в кадрі старанно виводить букви в зошиті для прописи, тим самим виконуючи завдання, які він не встиг зробити на уроці.

Турботлива мама повідомила, що як тільки хлопчик закінчить, вони тут же відправляться за подарунком, який вона захотіла придбати для нього з нагоди радісного свята - міжнародного Дня синів. Також артистка не забула привітати своїх численних фанатів з цим сімейним днем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська відверто зізналася, що їй ніяк не вдається: "Фігушки тобі"

Нагадаємо, що Оля Цибульська зважилася на серйозний крок через свій живіт: "Тут такий жирок"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська з червоними губищами забула, що вона заміжня: "Придумаємо пристрасне..."

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська згадала кошмар з дитинства, який вплинув на її доросле життя: відбило бажання назавжди