Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян у своїх Insta Stories показав, яку вечерю приготував для своєї улюбленої доньки Ніни, яку йому подарувала дружина Антоніна. Артист безумовно вміє самостійно справлятися з маленькою дитиною і судячи з виразу обличчя крихітки на опублікованій фотографії, їй все подобається.

Турботливий батько приготував для дівчинки пасту з апетитними котлетками і порізав помідор. Вечеря вийшла хоч і скромна, але на вигляд цілком пристойна. У підписі до знімка Арсен зазначив аккаунт Антоніни і залишив жартівливий напис: "Хата на тата?", маючи на увазі українське шоу, в якому батьків залишають з дітьми на цілий тиждень, поки мами їдуть в міні-відпустку.

Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян
Скріншот з Insta Stories, Арсен Мірзоян

Також у Арсена є сини Влад і Артем від попереднього шлюбу, у Тоні — дочка Уляна. Всі сім'ї досить дружні, діти спілкуються між собою і проводять час разом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян у фартусі змусив дівчат ковтати слинки: котлети, як у бабусі

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян відчайдушно намагається молодитися для Тоні Матвієнко: "У будь-якому випадку волосся швидко відросте..."

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко вирішила зірвати маску "хорошої дівчинки" і взяти все під контроль: Арсен Мірзоян ризикує втратити роль глави сімейства