Джоан Роулінг повідомила, що отримала ряд загроз від представників трансгендерів і їх прихильників. Соответсвующее пости з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Попри те, що британська письменниця з симпатією ставиться до фемінізму, вона є католицькою християнкою і періодично критикує пропаганду ЛГБТ. За це вона періодично отримує звинувачення в расизмі і трансфобії.

Як повідомила Джоан Роулінг у своєму Твіттері 22 Листопада, ці звинувачення перетнули "червону межу" і вона почала масово отримувати погрози.

Дж. К. Роулінг, автор книг про Гаррі Поттера,  фото:expressн
Дж. К. Роулінг, автор книг про Гаррі Поттера, фото:expressн

Вона зазначила, що в соціальній мережі Твіттер деанонімували її адресу.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Минулої п'ятниці адреса моєї сім'ї була опублікована в Твіттері трьома активістами-акторами, які сфотографувалися перед нашим будинком, ретельно розташувавшись так, щоб нашу адресу було видно", - повідомила вона.

Також вона закликала всіх в Твіттері, не сприяти демонстрації її домашньої адреси і зазначила, що отримала безліч загроз.

"Я отримала так багато загроз розправи, що я міг би обернути ними будинок, і я не переставав висловлюватися. Можливо - і я просто викидаю це-найкращий спосіб довести, що ваш рух не становить загрози для жінок, - це перестати переслідувати, переслідувати і загрожувати нам", - повідомила вона.

Нагадаємо, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, зірку фільму "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",