Відомий український танцюрист і шоумен Дмитро Коляденко дав відверте інтерв'ю, в якому поділився своїми думками про найболючіше розставання, і чому з близьких у нього залишився тільки син.

Про це стало відомо завдяки новому сюжет для програми "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1.

Дмитру Коляденку не щастить з любов'ю, однак, незважаючи на це, у свої 50 він все ще вірить, що він просто не зустрів ту саму жінку, яка ще народить йому маленьку дочку.

З самого дитинства він хотів стати артистом, і любов до творчості йому перейшла у спадок, так як батько відмінно співав. Бабуся працювала в театрі, і туди маленький хлопчик збігав зі школи, щоб подивитися на номери і репетиції.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Він вступив до театрального, але, раптом його плани зіпсувала повістка в армію. Довелося йти служити, і він навіть не знав, куди його відправили. Просто посадили в поїзд.

Повернувшись додому він дізнався, що його кохана вийшла заміж за іншого, так і не дочекавшись. Біль була сильною, але, саме сцена допомогла йому забутися, де він пізніше познайомився зі своєю майбутньою дружиною, якій зробив відразу пропозицію, всього на другий день знайомства. Вже в 1993 році народився їх первісток Філіп. Пробули разом вони всього 10 років, і Дмитро залишився зовсім один.

Батько і брат почали пити, а мама померла від раку грудей. Це все Дмитро переживав дуже важко, і здавалося, що життя колишньої не буде.

Прийти до тями допомогла заміжня на той момент Ірина Білик, з якою у них почався роман, який шанувальники згадують донині.

Через кілька місяців Ірина розлучилася, але в шлюб вона знову не хотіла. Він шість разів робив їй пропозицію, але вона лише забирала кільця.

"Я різав її картини, я викинув диван з 13-го поверху, заклеїв всю косметику. Йшов босоніж по Києву, це було жахливо, я жив під мостом з бомжами. Мені так хотілося, щоб вона мене шукала, переживала " - розповідає Дмитро.

Роман тривав п'ять років, після чого співачка не витримала, і вигнала його з дому. Танцюрист був такий злий, що продав інтимні фото Ірини Білик пресі, і почав сильно пити, повторювати долю батька і брата.

Кілька років він був в сильно депресії, з якої його вивів психолог і карти таро.

"Вони мене вивели з депресії, мені потрібна була інформація: яка причина мовчання, яка причина, що я наступаю на одні і ті ж граблі" - продовжує чоловік.

Зараз вони з Іриною дружать, і прекрасно спілкуються, незважаючи на все, що у них було.

Зараз карти Таро передбачили йому, що незабаром він знайде те, чого він так давно бажає - довгоочікувана любов.

Нагадаємо, що Ірина Білик після розлучення зібрала разом колишніх чоловіків

Раніше повідомлялося, що у шафі у Цибульської, Коляденко, Трінчер і Федишин

Також, Цибульська, Коляденко та Білик розповіли про свій захист у ліжку