Народний артист України, ректор Київського університету культури й мистецтв 71-річний Михайло Поплавський, який був двічі розлучений і має дорослого сина Олександра, поділився особистим життям та смерть старших братів. Про це він розповів у «Зірковому шляху» на каналі «Україна».

Він народився на Кіровоградщині. За словами самого співака, його батьки пережили смерть двох перших синів, Михайло став для них третьою дитиною.

«Мене і через вікно передавали священикам, на дорозі різні оці звичаї… Я був таким, знаєте, мазунчиком. Дідусь і бабуся давали мені вареники, але тільки тоді, як я сам зіб’ю всім масла. Навчили заробляти. У мене понад 70 торгових марок», - ділиться Поплавський.

Скрін, відео YouTube молодий Поплавський
Скрін, відео YouTube молодий Поплавський

Його заробітки складають патенти, які приносять йому мільйони. З 2005 по 2008 року його місячний оборот складав понад 2 мільйони доларів на місяць.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гроші Михайло вкладає, зокрема і в університет.

Сам він у школі вчився дуже погано, вчився у ПТУ, працював на шахті, потім потрапив до армії. Після служби працював у сільському клубі.

Скрін, відео YouTube Поплавський
Скрін, відео YouTube Поплавський

«Але бачу, що в районі спиваюся. Ну, музикант, граємо весілля, проводи. По 3-4 стопки перед весіллям», - згадує співак.

Тоді Поплавський вирішив їхати до Києва і вступати в університет культури, про що повідомив першій дружині – сільській фельдшерці, з якою одружився в 24 роки.

«А вона каже, вибирай – або я, або інститут культури. Ніколи жінки не повинні чоловікам ставити так питання. Вона може так… Я її зранку на мотоцикл, в РАЦС, розвівся і поїхав у Київ. Так що, жінки, дорожіть тим, що маєте чоловіків, і не ставте їм або-або», - заявив ректор.

Вдруге він одружився в Києві, проте в 2009 році вони розлучилися через «згаслі почуття». «Жінки є жінки. Вони створені, щоб тримати домашнє вогнище. Хай займається онуками», - резюмував співак.

Скрін, відео YouTube Поплавський
Скрін, відео YouTube Поплавський

Нагадаємо, Олег Винник "побачив" під маскою Поросяти Михайла Поплавського, Олі Поляковій це не сподобалося: "Не будь свинею". В образі Поросяти зіркові детективи проєкту "Маска" на каналі "Україна" запідозрили Народного артиста України та ректора Київського університету культури й мистецтв Михайла Поплавського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Михайло Поплавський впав у дитинство після відкриття факультету TikTok: рожеві жирафи з наклеєними віями. Народний артист України Михайло Поплавський, який нещодавно відкрив факультет TikTok, поділився своїм чудовим настроєм

Також "Знай.ua" писав, Михайла Поплавського звалила осіння депресія: "розігнав" усіх першокурсниць. Михайло Поплавський заговорив про осінню депресію