Суперзірка поп-музики 2000-х, виконавиця Брітні Спірс поділилася новим яскравим відеороликом в соціальних мережах після того, як отримала свободу від опіки батька і повідомила про майбутнє весілля зі своїм фітнес-тренером. Свій новий пост вона опублікувала в соцмережі Instagram.

У ролику вона танцює на балконі в своєму будинку, демонструючи свою різдвяну ялинку. За кілька секунд вона встигає змінити відразу два наряди-коротке червоне плаття, з-під якого видніється чорний бюстгальтер, і крихітне чорно-золоте плаття-футляр, розшите бісером.

«I changed my pink tree to red… it’s been pink for 4 years and I just love sharing it with all of you now that it's red !!!! Я змінив рожеве дерево на червоне ... (воно було рожевим вже 4 роки, і мені просто подобається ділитися ним з усіма вами, тепер, коли воно червоне!!!)", - підписала вона свій ролик.

"Happy Holidays and happy Sagittarius month (зі святом і щасливим місяцем Стрільця)", "Be careful on that balcony queen! (Будьте обережні з цією королевою балкона!) ", "cuidado, mulher, tu cai daí (будь обережніше, жінка, ти випадеш звідти)», - хвилюються за зірку її фанати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

"You look so happy (Ти виглядаєш такою щасливою)", "Your smile is just glowing babe (Твоя посмішка просто світиться, дитинко)», «Freedom looks good on you (Свобода тобі подобається)», «You being free is a Christmas miracle (ти вільна - це різдвяне диво)», - додають інші.

Нагадаємо, що Брітні Спірс стала "жертвою злочину", руки скуті і криваві сліди не шиї: "її знайшов сусід..."

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "її звуть Бреннан"

Також портал Знай.uа писав, що бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"