Стало відомо про те, що в гіпершоу "Маска" показуватимуть фокуси на ведучому - Володимирі Остапчуку. Його спробують розпиляти навпіл прямо у випуску.

Шостий ефір найзірковішого і загадкового на українському телебаченні шоу "Маска", який вийде на каналі "Україна" цієї суботи, 27 листопада, о 21:00, вразить новими дивовижними постановками і неймовірними витівками. Так, ведучий проекту Володимир Остапчук здивує новим яскравим перевтіленням і продемонструє фокус, який змусить лоскотати нерви глядачів і зіркових детективів.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Серед глядачів шоу є величезна кількість дітей, які з нетерпінням чекають кожен випуск проекту, і цього разу творці шоу вирішили приготувати для маленької аудиторії відразу кілька сюрпризів.

Одним з них стане те, що телеведучий Володимир Остапчук перевтілиться в улюбленця дітвори - Буратіно, і з'явиться він на сцені не один, а в компанії інших казкових героїв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сам Володимир Остапчук зазначає, що ефір буде вкрай особливим, і він виконає один з найнебезпечніших випусків.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

"Дерев'яного хлопчика будуть "розпилювати" прямо на сцені. Олег Винник навіть підходив, шукав на мені сучки. Скажу чесно - на репетиції я страшенно злякався, адже щоб виконати цей фокус, потрібно багато практикуватися. Я, звичайно, не Девід Копперфільд, тому з першого разу трохи не вийшло. Але ніс на місці, все інше теж. Всі секрети розкривати не буду" - говорить ведучий телеканалу "Україна".

Володимир Остапчук, фото: канал "Україна"
Володимир Остапчук, фото: канал "Україна"

Також, глядачів у цьому випуску познайомлять з незвичайною героїнею, але хто це буде - поки що ніхто не знає. Зіркові детективи не змогли стримати емоцій, коли це побачили.

Нагадаємо, що новорічне шоу "Маска" прикрасить миша на лижах, Каменських здається, вже розгадала

Раніше повідомлялося, що українці розкрили Остапа Ступку в образі Кажана на "масці"

Також, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці"