Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч, який нещодавно став батьком втретє, повернувся з поїздки в США і вже готовий дивувати своїх фанатів подарунками. Відповідне повідомлення з'явилося на його сторінці в соцмережі Instagram, де за життям ведучого стежать більше 194 тисяч читачів.

Після марафону в Нью-Йорку Анатоліч повернувся не з порожніми руками. Він привіз з собою подарунки, які вирішив роздати своїм шанувальникам.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

"Подарунки з New York. Я ж привіз вам круті подарунки! Мало не забув. Це від мене і від моїх друзів з @alfaic.ua , які подбали про те щоб я не переживав про травми і про своє здоров'я на New York marathon. Головний подарунок (відкриваю від серця, але з любов'ю) це ось це фірмове пончо марафону, яке я отримав перші секунди після фінішу», - розповів він.

Анатоліч додав, що це пончо дуже дорого для нього як пам'ять.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Пончо зарядить вас енергією і теплом! А ще після того, як ви його приміряєте, вам відкриються незвідані до цього можливості і суперсили! Можете не вірити, але коли ви його отримаєте, переконайтеся в цьому! Це пончо дуже дорого мені, і я хочу, щоб воно дісталося одному з вас разом з хорошими емоціями, з якими воно у мене асоціюється», - поділився він.

Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч
Скрін, Instagram Анатолій Анатоліч

Ведучий також додав, що приготував другий і третій приз - фірмову шапку і шкарпетки з New York. Щоб їх отримати, фанати повинні написати в коментарях до повідомлення про свою мрію.

"Я мрію, щоб ти пробіг марафон за 3 години!", "Найбажанішою перемогою над собою буде пробігти марфонську дистанцію будь-де" » - діляться його читачі.

Нагадаємо, багатодітний Анатолій Анатоліч сказав " ні " алкоголю: Дружина на сьомому небі. Багатодітний батько і відомий телеведучий Анатолій Анатоліч вирішив взяти участь у корисній ініціативі і оголосив про "відмову від алкоголю", пообіцявши винагороду найкреативнішим

Як повідомляв портал " Знай.ua", Анатолій Анатоліч розсекретив, як справляється з 3 дітьми: кожному батькові на замітку. Анатолій Анатоліч розповів, як проводить час з дітьми

Також " Знай.ua " писав, Анатолій Анатоліч показав найбільше щастя багатодітного батька: "по-справжньому посміхнувся". Анатолій Анатоліч поділився новою фотографією з сином Нілом