Відомий український телеведучий і шоумен, Григорій Решетник дав відверте інтерв'ю, де розкрив деякі подробиці майбутніх проектів, включаючи "Холостяка" і "Холостячку".

Інтерв'ю з чоловіком вийшло на порталі КП в Україні.

Зараз на телеканалі СТБ показують новий сезон "Холостячки" зі Златою Огнєвіч в головній ролі, паралельно ведуться зйомки 12-го сезону шоу "Холостяк" і при цьому, у продюсерів шоу вже є плани на майбутній сезон "Холостячки". Хто нею стане, поділився своєю думкою Григорій Решетник.

Шоумен зізнається, що багатьох розглядає на цю роль, і даде піднімає це питання з самими жінками. Одні думають, що це все жарт, але потім надходить офіційне запрошення на кастинг.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однією з кандидаток є Леся Нікітюк, і сам Григорій Решетник вважає, що вона прекрасна дівчина, і сезон з нею був би вкрай цікавим.

Далі чоловік припустив, хто ще міг би впоратися з цією роллю в майбутньому.

"Тіна Кароль, мені здається, прекрасно б впоралася. Я десь читав, що Наталя Могилевська модерує себе в ролі Холостячки, для Наташі потрібні сміливі, харизматичні чоловіки. Слава Камінська теж холостячка. А Едгар Камінський, у свою чергу, холостяк. Мої творчі ідеї іноді сміливіші, ніж можуть здаватися в контексті мого стриманого сімейного іміджу " - розповідає Григорій Решетник.

Варто відзначити, що зовсім скоро відбудеться фінал шоу "Холостячка" зі Златою Огневич, і глядачі дізнаються, хто стане її обранцем. Чи залишилися вони разом після проекту, і як далеко зайшли з відносини за межами шоу.

Фінальний епізод відбудеться вже на початку грудня, тому потрібно бути готовим до всього.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розкрила всю себе, але не чоловікам на "Холостячці"

Раніше повідомлялося, що Григорій Решетник віддасть найцінніше Jerry Heil: "Старістю повіяло"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч поселила у себе на кухні маленького китайця: мама щаслива