Відома українська співачка Гайтана показала своїм численним шанувальникам донечку Сапфір-Ніколь.

Гайтана має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 67 тисяч осіб.

Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях
Гайтана, скриншот youtube Зірковий шлях

Цього разу Гайтана вирішила опублікувати нове фото своєї донечки Сапфір-Ніколь. Відзначимо, що у свої роки дівчинка вже справжня модниця. На фото вона позує у стильному коричневому тренчі з пояском, свій образ дівчинка доповнила штанами у білий горошок.

Фото зі сторінки Гайтани
Фото зі сторінки Гайтани

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сама ж Гайтана зазначила, що дорослим потрібно частіше прислухатися до своїх дітей, особливо якщо це стосується зовсім не дитячих питань.

"Нам потрібно частіше прислухатися до дітей. Спробуйте запитати щось зовсім не дитяче (на ваш погляд) і ви будете приємно здивовані відповідям та рішенням, які запропонують діти", - зазначила Гайтана у підписі під фото.

Варто нагадати, що 27 червня 2017 року Гайтана народила дочку, яку назвала Сапфір-Ніколь.

Нагадаємо, грядки, Діснейленд та злі сусіди: як живе молода мама Гайтана біля колишнього будинку Зеленського. У артистки є навіть час на вирощування манго й авокадо

Також Знай писав, Зібров, Гайтана та Цибульська розповіли, про тимчасові недоліки : "Така губа була, як дві африканські"

Раніше Знай повідомляв, співачка Гайтана ошелешила подробицями з "полону": "Мало не задихнулася". Українська співачка поскаржилася на авіакомпанію.