Елспет Голд з Шотландії вважала, що її собака Люсі з'їла їх улюбленого сімейного хом'яка Пабло, але таємничий пухнастий вихованець повернувся після пропажі в червні 2020 року.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Шокована сім'я святкує повернення хом'яка, якого, на їхню думку, з'їла їх собака, через 17 місяців.

Елспет Голд з Ларкхолла, Південний Ланаркшир, Шотландія, підозрювала, що сімейний хом'як Пабло був з'їдений їх собакою Люсі після того, як вона не могла знайти його протягом декількох місяців.

43-річна жінка припустила, що дворічний Пабло мертвий, і навіть позбулася клітини після того, як він пропав безвісти в червні 2020 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хом'як
Хом'як

Однак сім'я була вражена, коли Пабло повернувся додому, як ніби нічого не сталося.

Повідомляється, що його знайшли бігаючим по кухні члени сім'ї, які не можуть повірити, що ніколи раніше не чули від нього шуму.

Елспет сказала, що ніколи не знала, що хом'як пропадав так довго і був знайдений живим.

Вона пішла в соціальні медіа, щоб розповісти людям шокуючі новини, і запитала, чи є у кого-небудь клітина, яку вона може позичити.

Елспет писала: "Отже, після півторарічної відсутності з'явився хом'як Пабло".

Пес
Пес

Її пост отримав десятки коментарів від людей, здивованих тим, що маленький Пабло повернувся додому після стількох років.

Лорна Маккензі сказала: "Ні за що, Елспет. Це нереально. Як він виживав так довго, лол? ", А Джилліан Лав сказала: "Пабло кілька місяців був тихіше миші".

На жаль, щасливий кінець зіпсувався, оскільки через дев'ять днів після того, як Пабло був вдома, він, на жаль, помер.

Вона сказала: "Я звинуватила собаку в тому, що вона його з'їла".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік стверджує, що його переслідував людинопіс.