Відома українська телеведуча та дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко поділилася кадрами з прямої трансляції перед грою Динамо - Баварія. Просто перед виходом в ефір у Києві почався сніг.
Про це Олександра Кучеренко написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 130 тисяч осіб.
Телеведуча та "Міс Україна" Олександра Кучеренко зізналася, що цьогорічний перший сніг, мабуть, не забуде ніколи, адже він її застав просто під час роботи. Дівчина мала вийти у прямий ефір на стадіоні перед футбольним матчем, але погодні дещо зіпсувалися.

Фото зі сторінки Олександри Кучеренко
Фото зі сторінки Олександри Кучеренко

Аби втілити заплановане, Олександра Кучеркно закрилася парасолькою від снігу та все-таки виконала свою роботу.

"Цей перший сніг я не забуду ніколи - щойно провела пряме включення прямо з кромки футбольного поля)) Сподіваюся, такі особливі умови сьогодні будуть лише на руку Динамо у грі проти Баварії", - зізналася Олександра Кучеренко.

Фото зі сторінки Олександри Кучеренко
Фото зі сторінки Олександри Кучеренко

Також телеведуча поділилася кадрами під час роботи під снігом. Зірка позувала на камеру під парасолькою тримаючи в руках мікрофон та картки з підводками для телеефіру.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще