Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, модель і телеведуча Олександра Кучеренко, висловилася з приводу стереотипів щодо жінок за кермом. Відповідне повідомлення з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона зазначила, що про жінок, які кермують автомобілем, досі існує багато стереотипів: мовляв, «у машинах нічого не розуміє, а тільки вміє фарбувати губи в заторах».

«Але ж, насправді, погані та хороші водії є як серед чоловіків, так і серед жінок. Останні просто іноді вдають, що не знають, що таке карбюратор чи трамблер, бо не хочуть самі лагодити машину», - впевнена красуня.

Олександра також зазначила, що обожнює водити автомобіль, і займається цим з 18 років.

Скрін, Instagram Кучеренко
Скрін, Instagram Кучеренко

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Роблю це з великим задоволенням і любов’ю до своєї автівки! Вона - мій другий дім: завдяки їй я можу не тільки дістатися будь-якої точки і встигнути зробити всі свої справи, а доїхавши до місця - відпочити, поїсти, вивчити текст, і так - навіть нафарбуватися чи перевдягнутися на зйомку. На дорозі я дуже уважна, ввічлива та обережна - знаю, що відповідальна не тільки за своє життя, а і за життя багатьох інших людей», - додала вона.

Дівчина розповіла, що правилам дорожнього руху її навчив дідусь, який був дорожником і майже 50 років пропрацював на автотранспортному підприємстві.

Олександра Кучеренко, instagram.com/aakucherenko
Олександра Кучеренко, instagram.com/aakucherenko

«Усі члени моєї родини - також водії зі стажем. Тому в нашій сім’ї завжди святкують День автомобіліста. І це сьогодні - в останню неділю жовтня. Вітаю зі святом усіх водіїв! Нехай кожний кілометр буде легким і рівним. Пам’ятайте не тільки про ПДР, а і про золоте правило 3Д - дай дурню дорогу», - закликала Кучеренко.

«Навіть не знала, що сьогодні день водія, якби Фейсбук сьогодні зранку не проінформував мене про це. Дякую! Поки що воджу тільки скутер. Думаю, і з автомобілем проблеми не виникне, але на все свій час», - пишуть їй у коментарях.

Нагадавши, Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим:"звалилося на голову". Олександра Кучеренко розповіла про важливий день

Раніше Знай писав, Молода дружина Дмитра Комарова засвітилася на відпочинку без чоловіка: закохала греків довгими ніжками Зірка заявляє, що опинилася на грецькому острові Ідра спонтанно і це було її найкращим рішенням, яке вона ніколи не забуде.

Також Знай писав, що дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька.