Відомий український співак і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес не надто зрадів першому снігу в Києві.

Володимир Дантес має багато шанувальників, саме тому він часто тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.
У вівторок, 23 листопада в Києві випав перший сніг, проте це не сильно потішило Володимира Дантеса. У своєму Instagram в розділі stories він поділився коротеньким відео, де показав, що його машину присипало снігом.

Скріншот stories Володимира Дантеса
Скріншот stories Володимира Дантеса

"Та за шо?",- Так Володимир Дантес підписав опубліковані кадри.

Проте вже наступному stories все кардинально змінилося. Співак записав відео, як він їде додому і заодно підспівує новорічні пісні.

Скріншот stories Володимира Дантеса
Скріншот stories Володимира Дантеса

"Друзі, ось всі хто в Києві, а ви чому все ще не запостили сніг? Ну що за відсталість? Постимо сніг", - іронічно додав Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот stories Володимира Дантеса
Скріншот stories Володимира Дантеса

Нагадавши, Володимир Дантес на" Лізі сміху "обскакав Машу Єфросиніну і Олександра Пікалова з "Квартал 95": "потрапили в серця людей"

Раніше Знай писавл, що Юрій Горбунов знайшов на попі Наді Дорофєєвої дивні знаки, Дантесу не сподобається: на пам'ять про позитив?

Також Знай повідомляв, чоловік Дорофєєвої Дантес розніс в пух і прах "Холостяка" Єгора Кріда: "залетів..."