Відома українська телеведуча Марічка Падалко разом з родиною дуже зраділа появі снігу у Києві. Вони не змогли всидіти вдома та вийшли на прогулянку.

Ведуча 1+1 Марічка Падалко має чимало шанувальників, саме тому вона часто тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.
Цього разу в Instagram у розділі stories Падалко опублікувала коротеньке відео з родиною. Її чоловік Єгор Соболев та донька дуже зраділи першому снігу, тому вирішили прогулятися ввечері.

Скріншот stories Марічки Падалко
Скріншот stories Марічки Падалко

Зірка зізналася, що на вулиці не була всього кілька годин, а все так кардинально змінилося й земля вкрилася "білим простирадлом". Телеведуча зізналася, що через це одразу ж покращився настрій у неї та всієї її родини.

Скріншот stories Марічки Падалко
Скріншот stories Марічки Падалко

"Ми всіх вітаємо з першим снігом. Не були буквально кілька годин на вулиці і все замело і ми радіємо. Дуже. Хорошого вечора", - зізналася Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Тарас Тополя навчив Марічку Падалко робити "погане" вечорами. Телеведуча Марічка Падалко пережида стрес через колегу на роботі