Арсен Мірзоян показав, що готує для Антоніни Матвієнко. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя.

23 листопада український співак фото гребінців з пюре, які він приготував для своєї дружини Антоніни Матвієнко. У підписі до знімка він навіть опублікував рецепт цієї страви.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"гребінці з пюрехою :) для коханої ❤️ Варимо: корінь селери, картопля, цибуля, куркума (додаємо молоко). Смажимо: корінь імбиру, часник, Гребінці, паприка", - повідомив він.

У коментарях фото шанувальники висловили захоплення господарством Арсена Мірзояна.

"Це все просто чудово👏 😍"; "як смачно виглядає❤️"; "Клас👏👏👏"; "🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна. На особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям спостерігають понад 93 тисячі читачів, Тоня Матвієнко опублікувала відео, зняте під час участі в танцювальному шоу "Пристрасті на паркеті"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося

Як повідомляв портал Знай.а, Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років".