Слідом за "грою в кальмара" серіальний світ почала підкорювати ще одна дорама від Netflix. Йдеться про гучний південнокорейський серіал "Поклик пекла", який вже встигли назвати кривавим.

Це шестисерійна Фентезі-картина вийшла на Netflix ще 19 листопада, і менш ніж за тиждень став справжнім хітом.

З перших хвилин глядачам показують кадри повстання істот, які вбивають людей, що отримали попередження про смерть. Страшно уявити, як це, знати точну дату і час своєї смерті.

Netflix, фото: скріншот
Netflix, фото: скріншот

Ця стрічка-екранізація популярного вебтуна-коміксу для читання зі смартфона, в центрі сюжету якого-апокаліпсис на Землі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чон Джинсу-лідер секти під назвою "Нова правда", і він відзначають, що всі ці дивні і загадкові вбивства - Боже покарання, адже всі померли були ґвалтівниками, паліями і злодіями. Члени секти здійснюють самосуд над тими, хто не вірить в Бога.

Волохаті істоти спалюють своїх жертв, після чого відправляють їх в пекло, викликаючи спалах суспільної істерії і релігійного фанатизму.

Поклик пекла, фото: вільне джерело
Поклик пекла, фото: вільне джерело

Жорстокий фентезійний серіал очолює рейтинги потокової передачі в більш ніж 80 країнах протягом 24 годин після свого дебюту.

Попередніх Південнокорейський хіт" гра в кальмара " протримався на першому місці 46 днів, а чи очікує така ж доля даний серіал - покаже лише час.

Нагадаємо, що зiрка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон дійшла до рівня Бреда Пітта і Бейонсе

Раніше повідомлялося, що вiд "Друзів" і "Шерлока" до "Еліти" від Netflix: Різдвяні серіали, які занурять вас в атмосферу свята