Стало відомо про конфуз, який стався з популярною українською артисткою Олею Поляковою на шоу "Маска", що регулярно виходить на телеканалі "Україна". Що сталося там насправді.

У п'ятому випуску суперпопулярного шоу "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", учасники запалювали під хіти і відкривали нові факти про себе. Під час виступу іронічного Порося в ефірі трапився цікавий конфуз – Оля Полякова переплутала свої пісні, чим розвеселила Андрія Данилка.

Миле порося, яке є ангелом хранителем одного із зіркових експертів, як стало зрозуміло в одному з минулих випусків, в новому епізоді знову підкорив глядача. Герой розповів нові факти про себе, які ще більше заплутали детективів, і далі виконав пісню, яку підготував заздалегідь.

"Це моя пісня! "Королева ночі" – - зраділа Оля Полякова і піднялася зі свого крісла зіркового детектива. - Ой, це "Секундочка"!"

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Колега співачки, Андрій Данилко відразу почав насміхатися над артисткою: "Так "Королева ночі" чи "Секундочка"? - звернувся Данилко до Полякової. - Дивіться, вона своїх пісень не знає!"

Оля Полякова навіть не звернула на це увагу, так як була сильно залучена виступом Порося, і відправилася на сцену, щоб станцювати з персонажем.

Коли Оля Полякова побачила, що на сцені висять сардельки, відразу зрозуміла, що цей номер про неї, а ось коли почула пісню, то прийняла рішення допомогти учаснику, і вибігла на сцену. Тепер вона знає, що там ховається дівчинка.

Правда це чи ні - дізнаємося зовсім скоро, коли експерти викриють Порося.

Нагадаємо, що у Олі Полякової та Олега Винника хочуть" відняти хліб": запідозрили Потапа Насті Каменських

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова зраділа першому разу і зняла на камеру: такою щасливою її давно не бачили

Також, Оля Полякова вказала на чоловіків, за яких не можна виходити заміж