У соціальній мережі оприлюднили дуже душевний пост, де колишня дружина Брюса Вілліса Демі Мур розповіла про стосунки з легендарним актором.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "womenphilosophy" в Instagram.

"Брюс Вілліс і Демі Мур - іскра, буря, безумство. "У нас був вихор, сильний потяг, який перетворився на повноцінну сім'ю, і все це в перший же рік нашого життя. Коли у відносини втрутився побут, я не зрозуміла, чи дійсно ми добре знали один одного. Я думаю, ми обидва з самого початку були більш зацікавлені в тому, щоб мати дітей, ніж у самому шлюбі... Може здатися, що це ідеальне життя. Але якщо ви несете в собі якусь недозволену душевну травму, то ніякі гроші, ніякий успіх і слава не зможуть її вилікувати," - Демі Мур", - підписаний пост в соціальній мережі.

Аудиторія, яка прочитала історію легендарної Демі Мур, змусила їх задуматися. Фанати зірки не змусили себе чекати і почали коментувати пост.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Брюс Вілліс
Брюс Вілліс

"Так душевні травми найгірше але любов лікує як і інша людина. Всім добра і любові", "а здавалося все так красиво немов казка, шкода, що не надовго. І все-таки любов була", "Сім'я хороша була. Шкода що жодна дочка не успадкувала мамину красу", - залишають відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "womenphilosophy" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", голий Потап вразив схожістю з Брюсом Віллісом.

Нагадаємо, що у мережі показали, як з роками змінився Брюс Вілліс.