У мережі розповіли про те, що колишній коханий співачки Брітні Спірс Джастін Тімберлейк хоче перед нею вибачитися. Як виявилося, він хоче покаятися за те, що практично 20 років тому він розлучився з Брітні Спірс.

Відповідну публікацію розмістили в профілі "peopletalkru" в соціальній мережі Instagram.

"Стало відомо, що колишній хлопець Брітні Спірс, Джастін Тімберлейк, хоче особисто зустрітися зі співачкою, щоб попросити у неї прощення за розставання, яке відбулося майже 20 років тому", - написали в публікації в соціальній мережі.

Численні фоловери і користувачі Мережі не змогли проігнорувати таку інформацію. Вони миттєво відреагували на новий пост і почали висловлювати свою думку в коментарях під публікацією щодо такої новини.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

"І навіщо. Треба було раніше її підтримувати, коли вона реально потребувала допомоги", "попросити прощення за розставання через її зради)) Брітні ти крута дівчина", "як я обожнювала їх пару в дитинстві,і мало не плакала, коли вони розлучилися...ось зайнятися було нічим", "ось у мене відчуття по пам'яті, що з котушок вона злетіла, як раз коли з ним розлучилася) а виявляється роки потому", - написали в коментарях користувачі Мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", американський співак Джастін Тімберлейк отримав нагороду за пісню до популярного мультфільму.

Нагадаємо, що знаменитий артист Джастін Тімберлейк отримав ляпас від шанувальника.

Також портал "Znaj" писав, що знаменита співачка Брітні Спірс показала спільне фото з Міком Джаггером.