Гучний турецький серіал "Постукайся в мої двері" про багатого бізнесмена Серкана Болата і бідну дівчинку Еду Йилдиз успішно закінчився кілька тижнів тому.

Після нього серіальна пара Керем і Ханде порадували шанувальників тим, що вони разом і в реальному житті. Однак, останнім врмея все більше з'являється чуток про те, що пара переживає непростий період у своєму житті.

Доказ цього багато хто називає і те, що еда на самоті покинула Туцію і помчала в США, а Керем перебував без коханої.

Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.
Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.
Ханде Ерчел і Керем Бюрсіню Фото: Кінотека.

Не дивлячись на це, Турецька красуня не забуває регулярно радувати шанувальників свіжими фото, на яких вони відчайдушно намагаються розгледіти то обручку, то вагітний животик.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але, на нових кадрах Ханде максимально продемонструвала свою фігуру, чим не залишила місця для чуток про поповнення в сімействі.

Дівчина позує в чорному брючному приталеному костюмі, який ідеально підкреслює всі її форми. Високий хвіст додає строгості образу, як і макіяж з чорними стрілками.

Пікантною деталлю є те, що дівчина зовсім не одягла бюстгалтер під костюм.

Так, Туреччина давно стала світською державою, проте всі ми знаємо про ревнощі турецьких чоловіків. Незрозуміло, як Керем міг спокійно відреагувати на демонстрацію принад Ханді всьому світу.

Раніше Бюрсін коментував всі фото коханої, а зараз удостоїв тільки лайка, ніж відразу ж посіяв нову порцію чуток про сварки в парі.

Нагадаємо,що Ханде Ерчел відмовилась від ножів хірургів.

Раніше мі повідомляли, що Ханде Ерчел поїхала з Туреччини та виставила інтимне місце.