Тепер уже всесвітньо відома, завдяки "Постукай у мої двері", турецька акторка, модель і просто натуральна красуня Ханде Ерчел продовжує радувати шанувальників дуже цікавими історіями й кадрами із зіркового життя в соціальних мережах.

Нещодавно 27-річна Ханде заявила, що не існує універсальних стандартів, до яких потрібно прагнути. І, до речі, тут вона розходиться в думці зі своєю сестрою, Гамзе Ерчел.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке Ханде дала InStyle.

Ханде Эрчел, фото: Instagram
Ханде Эрчел, фото: Instagram

Гамзе Ерчел доволі лояльно ставиться до пластичних операцій. Після пологів дівчина зробила ліпосакцію, а зараз фанати помітили значні зміни в її рисах обличчя. Ханде, в свою чергу, намагається не засуджувати сестру, але сама дотримується думки, що неможливо завжди виглядати ідеально. І найбільше акторку засмучує те, що акторів і публічних людей шанувальники часто засуджують за зайву вагу або недоглянутість. Саме це впливає і на її сестру.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ханде і Гамзе Ерчел, фото: Instagram
Ханде і Гамзе Ерчел, фото: Instagram

"Люди завжди хочуть бачити нас підтягнутими, доглянутими, стильними і щасливими перед екраном, і це надає надзвичайно сильний тиск. Однак у житті кожної людини бувають моменти, коли її не хвилює зовнішній вигляд", — розповіла, як дивиться на це питання Ханде.

Ханде Эрчел, фото: Instagram
Ханде Эрчел, фото: Instagram

Ханде додала, що щиро сподівається побачити дні, коли жінки з усіх верств суспільства будуть одягатися так, як їм хочеться, відчувати себе комфортно в будь-якій фізичній формі і ходити без макіяжу.

Акторка вважає, що необхідно приймати людей такими, якими вони є і любити себе. І все навколо повинні постаратися створити атмосферу, де будь-який зовнішній вигляд не буде засуджуватися.

Раніше повідомляли, зірка "Постукай у мої двері" Ханде Ерчел виїхала з Туреччини і розгулює по осінній вулиці з голим животиком: "Люблю тебе".

Як повідомляв Знай.uа, Ханде Ерчел розлучилася з Керемом Бюрсіном з "Постукай у мої двері": полетіла в США і залишила його одного.

Знай.uа писав, зірки "Постукай у мої двері" Ханде Ерчел і Керем Бюрсін регулярно сваряться: у всьому винен колишній актриси.