Відомий український реп-виконавець та чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко поділився новим відео.
Потап має чимало шанувальників, тому досить часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб.
Цього разу Потап вирішив поділитися відео під нову пісню гурту Mozgi "Здравстуй опа Новый год". Артист змонтував відео Брітні Спірс, де вона змінює образи під пісню свого гурту.

Скріншот поста Потапа
Скріншот поста Потапа

На відео можна помітити кілька образів Брітні Спірс, зокрема милу червону сукню та обтислий комбінезон з леопардовим принтом.

Скріншот поста Потапа
Скріншот поста Потапа

Користувачам мережі одразу ж прийнялися коментувати відео. Фанати Потапа одразу ж помітили, що він самостійно підставив свою пісню під відео Брітні Спірс.

"Вигляд у неї не першої свіжості 😢Така була вона раніше 🔥", "Навіщо ви наклали музику на її відео?", "Це старість вже. Років 10 і Настя такою буде. Всі ми старіємо 😪", "Шкода звичайно її", "Це дуже круто! Батя, пишаюся🔥", "Відео з її сторінки ... а ось музика там інша була))", "Дивно, але у неї на сторінці вона танцює під іншу пісню🤔 десь нас обманюють", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Потап на пару з Позитивом перетворилися на Дідів Морозів та стали поганцями: "Наближаємось..."

Раніше Знай писав, Настя Каменських змінила стиль на "підлітковий" - спідниця, як у "Тату" і чорний манікюр: "Доньку Олексію народи".

Також Знай писав, Настя Каменських ніжно притулилася до молодого красунчика: на Потапа явно не тягне