Відома українська співачка Настя Каменських поділилася новим кадром, на якому постала в незвичайному для себе, зухвалому образі.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників ранніми публікаціями, де ділиться або роликами з тренувань, рецептами сніданків, або ж просто красивими кадрами, як цього разу.

Знімки вона робила в фотостудії на білому тлі, і образ підібрала відповідний. Це довга кофта-сукня з різними картинками, і шкіряна курточка молочного кольору. Щоб доповнити образ, вона взяла високі гетри такого ж відтінку.

Окремої уваги варто макіяж і зачіска з пишною укладанням. Для цієї фотосесії дівчину яскраво нафарбували, і зробили акцент на очах, щоб вони були виділені. Манікюр був зроблений чорного кольору, мабуть, щоб відокремити увагу від білого кольору, якого там предостатньо на кадрі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"🤍Які рядки з пісні Sorry 2 вам відгукнулися найбільше?"- йдеться в повідомленні під постом.

Справа в тому, що не так давно у неї вийшла нова композиція з починаючим українським музикантом. Вони зробили ще одну версію його пісні, яка стала досить популярною в TikTok.

"Я обіцяв собі, що трек Sorry зазвучить по-новому тоді, коли я знайду людину, яка дійсно відчує цю пісню. І я знайшов " - розповів Вася Демчук про цей дует.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"У мене імунітет до твоєї краси 🔥";

"Sorry, we are not the same️ ️ розбилися в павутину почуття про дисплей💔";

"Соррі ми вже не ті❤️❤️❤️❤️";

"Яка ти шикарна❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍😍❤️";

"Ну ось що виставляти? Не набридло самомилуватися? Настя, доньку Олексію роди!🔥";

"Сварки, ми вже не ті ..❤️";

"❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що у Насті Каменських помінялися смаки-замість лисого Потапа знайшла молодого блондинка

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських поклала око на молодого красеня з гітарою

Також, Настя Каменських ніжно притулилася до молодого красеня: на Потапа явно не тягне