Співачка Лілія Сандулеса розповіла про свій шлюб з Іво Бобулом. Відповідне вдіео з'явилося на ютуб-порталі ЖВЛ.

Культова пара була одружена десять років з 1993 по 2003 рік. Познайомилися вони в Чернівецькій філармонії, куди її запросили і організували для неї колектив.

" я взялася йому допомогти. Тому почалися якісь інтерв'ю, я його теж брала з собою на інтерв'ю, якісь концерти. Як такої любові, цього не було, це було спочатку ось цей музичний тандем", - повідомила вона.

Іво Бобул, скріншот з відео
Іво Бобул, скріншот з відео

Чоловік почав проявляти знаки уваги зовсім скоро і відома співачка подалася на його чари. На початку 1993 року пара полетіла в США, де пропрацювала 2 роки. Вже тоді артисти почали віддалятися один від одного.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У якийсь момент жінці довелося відпрацювати самостійно в США, так як її чоловік не зміг скласти їй пару на концерті.

"Приїжджаю, а тут, виявляється, сам не живу і іншому не даю. Значить, це була якась помилка", - повідомила вона.

Нагадавши, отруєння дитини грибами: доктор Комаровський заборонив самолікування і показав інструкцію "виживання". За словами педіатра, при підозрі на отруєння грибами необхідно негайно звернутися до лікаря. У такій ситуації самолікування протипоказано.

Раніше повідомляли, що 22 - річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів-красуням заборонили їсти. Анна Гантт в опублікованому зверненні розповіла історію, яка сталася з нею на останньому кастингу на модний показ. Про це дівчина детально розповіла у своєму емоційному зверненні в мережі TikTok.

Знай.иа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів - 22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках.

[embed]https://www.youtube.c