Відомий український артист Андрій Данилко, а також зірковий детектив шоу "Маска", Андрій Данилко розповів про те, як захворіла коронавірусом напередодні Нового року.

Телеканал "Україна" активно готується до найчарівнішої ночі року. 31 грудня о 20:00 в ефірі каналу вийде святкове шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна", в якому ми побачимо виступи улюблених масок з двох сезонів, а також абсолютно нових зимових героїв. Зірковий детектив проекту Андрій Данилко разом зі своїми колегами буде відгадувати, які знаменитості зникли в оригінальних образах. Сьогодні, в розпал пандемії, артист вперше зізнався, що в минулому році його новорічним планам завадив короновірус.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Артисти і робота на Новий Рік - звичайна історія, до якої вони самі звикли. Вони раді дарувати людям радість в новорічну ніч, однак, бувають різні обставини, при яких всі плани руйнуються в останній момент, і доводиться все скасують.

Так було і у зіркового детектива масштабного шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна" Андрія Данилка. Практично всі 30 років своєї активної концертної діяльності, він проводив Новий рік на сцені, і лише кілька разів так виходило, що потрібно було залишитися вдома. Минулий рік не став винятком, так як напередодні він заразився коронавірусом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Андрій Данилко, скріншот: Youtube
Андрій Данилко, скріншот: Youtube

"Це було або через хворобу, або якщо у організаторів відбувалася якась накладка. Наприклад, минулого року ми повинні були працювати в Об'єднаних Арабських Еміратах. Все вже йшло до цього, я закінчував роботу в Києві, і тут ми з Інною (актриса Інна Білокінь, яка грає роль мами Вєрки Сердючки, – ред.) розуміємо, що втратили нюх і смак", – розповів Андрій Данилко в інтерв'ю каналу "Україна".

Всі симптоми говорили про діагноз, і вони поїхали здати тест, о 3 годині ночі, і там з ними трапилася кумедна історія.

"Там дівчатка ще попросили сфотографуватися з нами. А я кажу: "Ну як? Ви хочете фотографуватися з паличкою в носі?"Ми всі посміялися. Сфотографуватися. Але так, у підсумку ми захворіли, і виступ довелося скасувати", – зізнався зірковий детектив гіпершоу "Маска".

Андрій Данилко, фото: канал "Україна"
Андрій Данилко, фото: канал "Україна"

Цього року Данилко знову запланував працювати на Новий Рік. Пропозицій надійшло багато. Однак зараз артист знає точно:31 грудня о 20:00 його запальна Вєрка Сердючка здивує сюрпризом телеглядачів грандіозного шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна".

Нагадаємо, що Андрій Данилко розповів про серйозну хворобу через Вєрку Сердючку

Раніше повідомлялося, що еа шоу" Маска " між Андрієм Данилком і Олею Поляковою стався конфуз

Також, варто нагадати, що Андрій Даніко втер нісВиннику та Поляковій на шоу"Маска".