Популярна українська співачка Sonya Kay, яка також є племінницею легендарної виконавиці Софії Ротару, відсвяткувала свій День народження. Дівчина, якій виповнилося 30 років, вирішила зустріти круглу дату в колі сім'ї. Новий святковий запис опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписані 54 тисячі шанувальників.

Цього разу Соня розмістила відео прямо з ресторану, в якому відзначала ювілей. За досить скромним столиком зібралися тільки найближчі родичі, деякі прийшли навіть з дітьми.

У якийсь момент іменинниці підносять шматочок торта зі вставленою в нього свічкою. За традицією, вона повинна задути вогник і загадати бажання. Рідні жартома змусили Соню ще й відкусити шматочок торта на камеру.

Веселе відео сама співачка супроводила трьома ЕМОДЖІ у вигляді яскраво-червоних сердечок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Файно сидимо", "Класно відзначаєте!!! Відмінного вечора!", "З днем народження, наша крихітка!", "Сонечка, з Днем Народження! Нехай життя твоє завжди буде наповнена любов'ю, радістю, натхненням! Нехай мрії збуваються, цілі досягаються, бажання виконуються! Тепло тебе обіймаю!",- вітають її фанати.

Фото зі сторінки Sonya Kay
Фото зі сторінки Sonya Kay

"Де Софія Михайлівна?! Всі такі красиві", - цікавляться деякі.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару показала приклад всім українкам, як потрібно прибирати свій будинок

Раніше повідомлялося, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала дивовижну схожість з мамою - не розрізнити.

Також, племінниця Софії Ротару розсекретила свого обранця і розповіла про весілля.