Відома українська телеведуча Ольга Фреймут заговорила на важливу тему в нашому суспільстві, про яку іноді може залежати життя - ввічливість за кермом.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться особистими кадрами, або ж порадами з етикету.

Цього разу вона розповіла про ввічливість за кермом, яка може зберегти життя. Оля Фреймут вважає, що не потрібно відповідати хамам взаємністю, згадувати кепські слова, і так далі. Найкраще буде пропустити його, посміхнутися, і подякувати за допомогою "аварійки".

"І вже точно не варто злитися на працівників ДАІ. Переважно нас зупиняють не просто так, а, швидше за все, за порушення. Можна вийти з машини, показати документи, вислухати, тепло посміхнутися і не влаштовувати "плач Ярославни", якщо раптом доведеться сплатити штраф" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також, Ольга Фреймут зазначає, що ДАІ краще, ніж блогери, так як ролики зняті на їх грудні камери набирають більше переглядів, ніж інтерв'ю Дмитра Гордона.

"Тому при такому спілкуванні хороші манери врятують від публічної ганьби" - підсумувала дівчина.

Ці поради можуть вирішити безліч проблем і аварійних ситуацій, які трапляються на дорогах, тому варто прислухатися.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут зірвала маску справжньої леді

Раніше повідомлялося, що Ольга Фреймут вразила наповал сотні чоловіків привабливою посмішкою

Також, заміжня Ольга Фреймут зізналася в несподіваному