Британська космічна компанія випробовувала ракету, що працює на перероблених молочних пляшках, і заявляє, що вона настільки потужна, що може пройти весь шлях до Марса і через весь Всесвіт.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Ракета, яка працює на перероблених пляшках молока випробовується вченими.

Боффінс з Polar Fusion в Блетчлі, Бакінгемшир, навіть каже, що їх ракета з двигуном від балона одного разу може бути використана для подорожей на «шаленій швидкості " у віддалені частини Всесвіту.

Пляшка молока
Пляшка молока

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Космічний корабель призначений для роботи шляхом нагрівання шматків полімеру високої щільності з подальшим додаванням закису азоту. Цей процес створює тиск, який розганяє ракету до надзвукової швидкості.

Річард Дінан, генеральний директор Pulsar Fusion, сказав: "Наша ракета працює на поліетилені високої щільності, який використовується для виготовлення пластикових пляшок для молока, а не на ракетному паливі, що робить її екологічно чистою, потужною та ефективною. Джерело палива вже доступне в достатку, і воно абсолютно нетоксичне, на відміну від традиційного викопного палива. Ми можемо переробити його з різних джерел, тому воно буде настільки чистим, наскільки і є".

Нова ракета
Нова ракета

Однак перед польотом на місяць ракета повинна пройти ряд випробувань, що підтверджують її здатність літати.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у НАСА повідомили, що запустили першу ракету, щоб зупинити астероїд.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що в Карпатах працює надсекретний об'єкт з часів СРСР.