Мадонна залишила своїх шанувальників в повному подиві, оскільки вона поділилася абсолютно обурливою серією знімків, на яких співачка роздягається для непристойного знімка.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна вже багато років зберігає статус секс-символу, і, дивлячись на її останнє фото, неважко зрозуміти, чому.

63-річна жінка довела, що вік - це всього лише цифра, мати шістьох дітей повністю роздяглася.

Світловолоса красуня поділилася серією знімків, на яких було видно, як вона корчиться на ліжку в парі колготок в сіточку, червоних плавках і чорному комплекті нижньої білизни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли Мадонна одягла сітку з двох частин, на її фотографіях було видно її сосок, що виглядав з бюстгальтера, коли вона не спробувала прикрити його, перш ніж опублікувати його прямо в своєму профілі.

На додатковому фото Мадонна підняла свою попку в повітря, тримаючись за каркас ліжка, і спокусливо подивилася в об'єктив камери, поки вона наносила сміливий макіяж.

В іншому фото Мадонна хизувалася своєю здобиччю, щоб переконатися, що її зад був повністю сфокусований камерою, оскільки вона вибрала чорні стрінги і колготки в сіточку з її червоними каблуками.

Приголомшлива 63-річна жінка також поділилася фотографією, на якій вона повністю оголена в ліжку, виставивши груди перед камерою.

Коли вона опублікувала знімок своїм 16,9 мільйонам передплатників, красуня набрала більше 900 000 лайків в Instagram.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Мадонна показала, як розважається з молодим хлопцем у ліжку.

Нагадаємо, що Мадонна потрапила в гучний скандал.