Відомий український виконавець і молодий батько Віктор Павлік, який виховує маленького сина з Катериною Репяховою, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.
Зараз чоловік вперше втрутився в те, що влаштували його колишня і нинішня дружини. Він зазначив, що готовий віддати Лорі Созаєвій абсолютно все, щоб вона "відстала" від його сім'ї.

Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik

На початку публікації співак заявив, що дуже довго мовчав, бо не любить всілякі розбірки. Йому дуже прикро, що скандали не вперше не обходять його сім'ю стороною.

"Я дуже сильно поважаю свою колишню дружину, я їй сильно вдячний за багато чого. Я підтримував її завжди, все, що від мене залежало. А іноді навіть проти волі моєї теперішньої дружини. Але! Вкотре бачити образливі слова від колишньої в бік моєї дружини, я не маю сил. Так буває... наші дороги розійшлися. Я пішов! І я хотів цього! І я не шкодую ні про що. Катя мені подарувала друге життя!", - зізнався Віктор Павлік.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

В кінці звернення до шанувальників, чоловік заявив, що віддасть все Лорі. Йому нічого не потрібно і головне, щоб вона була щаслива. Коментарів під публікацією немає, бо Віктор Павлік заборонив їх залишати.

Нагадаємо, Катерина Репяхова хоче змінити зовнішність заради Віктора Павлика: відкладала дуже довго

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Репяхова відвезла маленького сина подалі від Віктора Павлика: "Чудовий день..."

Знай.ua писав, Віктор Павлик і Катя Репяхова показали дорослі справи свого сина: "Коли ти встиг?"