У соціальній мережі оприлюднили унікальний пост, який присвячений легендарній американській актрисі, співачці, автору пісень, фотомоделі та дизайнеру Періс Хілтон. Знаменитість можна побачити зі своїм новим чоловіком на відпочинку в теплих краях.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «spletnik» в Instagram.

Талановиту американську зірку знає вся планета, вона закохала в себе сотні мільйонів сердець.

Фото Періс Хілтон
Фото Періс Хілтон

Відомо, що Періс нещодавно вийшла заміж за Картера Реума, з яким зараз перебувати на відпочинку в теплих краях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Молодята # Перісхілтон і Картер Реум проводять медовий місяць на острові Бора-Бора. Яскраві фото пари - на сайті @spletnik_ru. #spletnik #spletnikru #parishilton", - підписаний пост в соціальній мережі.

Публіка, яка побачила образ Періс Хілтон на пляжі, не стала мовчати. Дуже багато людей написали свої коментарі, де висловили думки про несмачний вигляд зірки.

Періс Хілтон, фото: Instagram
Періс Хілтон, фото: Instagram

"Чому у неї цибулю як у петеушніци дуже часто", "як же дешево вона виглядає при її грошах", "красуня. Взагалі не змінилася", "вона дочекалася.молодець", "а без окулярів не варіант сфоткатися..?", "Дивлячись на її стиль в 40 років, здається, що у неї не всі вдома", "до чого ж вона несмачна на жаль , наявність грошей нічого не змінює", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали нового чоловіка Періс Хілтон, який припав не до душі її фанатам.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Періс Хілтон хоче купити готель у Києві.