Відома американська модель і дизайнер Періс Хілтон частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 16,7 мільйонів чоловік.

Нещодавно з'явилася інформація, що кіноактриса нарешті виходить заміж за успішного бізнесмена Картера Реума, вперше у своєму житті, в 40-річному віці. А зараз з'явилися знімки цілих чотирьох весільних образів Хілтон.

Цього разу знаменитість конкретно постаралася, щоб йти стилістам, які завжди лаяли її за несмачні вбрання. На ній можна помітити одяг від Oscar de la Renta (двічі), Galia Lahav і Pamella Roland - для церемонії (зі шлейфом), для першого танцю з нареченим (зі спущеними плечима) та інші.

"Періс, Ти виглядаєш так чудово. Вітаємо Вас і @carterreum_official. Ви найкрасивіша пара❤️", "Вітаю, красуня! Бажаю вам і вашому чоловікові щастя і здоров'я на все життя!", "Ти виглядаєш карколомно. Я така щаслива за вас обох❤️", "Яка ти чудова наречена! Посилаю вам з Картером стільки любові і світла", - пишуть користувачі в Інтернеті.

На весіллі побувала навіть Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, Періс Хілтон вийшла заміж і забула про скандали: "сиділа в дівках" до 40

Як повідомляв "Знай.ua", молодша донька Арнольда Шварценеггера відмовилася від мільйонів батька: залишається в "тіні" і ніяковіє через зростання

Знай.ua писав, Кендалл Дженнер оголила ніжки заради коронного номера Періс Хілтон: "Ти будеш?"