Відомий український телеведучий та зірка проекту "Холостячка" Григорій Решетник мило привітав свою кохану дружину з днем народження.

Привітання для своєї коханої Крістіни Григорій Решетник залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч осіб.
Григорій Решетник привітав дружину та зізнався, що вона найкраща у будь-якій сфері життя. Вона неймовірна дружина та гарна мама.

Фото зі сторінки Григорія Решетника
Фото зі сторінки Григорія Решетника

"Кохана, з Днем Народження ❤️‍🔥 Ти наша Королева 👸🏻. Неймовірна красуня, космічна дружина, нереальна мамочка, відмінна донька та онука, найкраща подруга… і ще сто разів най-най 😍", - зазначив Решетник


Також Решетник зізнався, дякує долі, що вона послала йому таку чарівну дружину. Саме тому він бажає бути їй завжди щасливою, а він у своє чергу зробить все можливе для цього.

"Щодня дякую долі за тебе, бо ти мій найкращий подарунок 🙏 Ти дуже талановита та дуже крута, ти вмієш і встигаєш абсолютно все 👏 Насолоджуйся життям, втілюй свої найсміливіші задуми та найпотаємніші бажання, завжди усміхайся та будь щасливою ❤️ Люблю тебе безмежно, Кохання мого життя! 💐", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розкрила всю себе, але не чоловікам на "Холостячці": хоче знайти когось поза проектом. Злата Огнєвіч поділилася відео в TikTok, в ході якого розповідає про себе базову інформацію

Також Знай писав, Григорій Решетник розповів про своє захоплення, поки дружини немає поруч: "Вабить, надихає". Український телеведучий підняв важливу тему перед своїми шанувальниками.

Раніше Знай повідомляв, хто стане "Холостячкою" в 12-му сезоні після Злати Огнєвіч - Тіна Кароль, Наталія Могилевська або Леся Нікітюк? Решетник вже обрав