Українська акторка і телеведуча Вікторія Маремуха, яка відома великій аудиторії завдяки участі в шоу "Супермодель по-українськи" і "Київ вдень і вночі", відверто розповіла про особливості шлюбу з молодим французом.

Відомо, що Вікторія і Луї узаконили відносини зовсім недавно, в червні 2021 року. Для всіх ця новина стала дуже несподіваною, адже в 2020 пара заявляла про розставання після 5 років відносин. Болючий розрив спровокувала зрада з боку француза, тоді Маремуха намагалася пробачити коханого, але безрезультатно. Тільки через рік молоді люди зрозуміли, що не можуть один без одного.

В інтерв'ю шоу "Життя відомих людей" Вікторія зізналася, як їм вдалося врятувати любов. Як повідомила знаменитість, єдиний вихід для них був - це вільні стосунки. Пара не хотіла пов'язувати себе обіцянками "одна і один на все життя", така модель сім'ї їм зовсім не підходила. Тому, Вікторія відкрила для себе світ поліаморії, яка і стала їх рятувальним кругом.

"Майже всі люди поліаморні, просто хтось менше, хтось більше. Як це так - любити чоловіка і проявляти симпатію до когось іншого? У нас так можна!" - поділилася Маремуха.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що фіналістка "Супермоделі по-українськи" Вікторія Маремуха нишком вийшла заміж: "Зобов'язані"

Як повідомляв Знай.uа, "Супермодель по-українськи" Маремуха після розриву з "принцом" роздяглася догола - "В стилю НЮ"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "ТМПУ" Алла Костромічова змінила зовнішність і втекла з Нью-Йорка - "Дуже небезпечно"