У п'ятому випуску гіпершоу "МАСКА", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", меланхолійна Жирафа спровокувала зіркових детективів на одкровення. Оля Полякова, Андрій Данилко, Олег Винник, Настя Каменських і DZIDZIO розповіли про своє ставлення до невдач.

В останньому випуску "МАСКА", яке здобуло неймовірний успіх на українському телебаченні, лірична Жирафа виконала пісню "1944" співачки Jamala. Після виступу героїня дала зрозуміти детективам, що не налаштована відповідати на їхні запитання, проте не проти самостійно дати ще кілька підказок про себе.

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

"Як ви ставитеся до поразок? Як переживаєте свою скромність? А неймовірну славу, коли виходите на вулицю, і всі на вас нападають? Чому я питаю - питання до вас. В цьому і є моя найбільша підказка", - звернулася Жирафа до зіркових детективів шоу "МАСКА".

Експерти пішли на контакт з героїнею. За словами Насті Каменських, невдачі її не засмучують, навіть навпаки, для неї вони виступають в ролі мотивації, а ось у Олі Полякової на це своя думка.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я погано переживаю поразки. А коли мене впізнають - дуже радію", - поділилася співачка.

Андрій Данилко виявився повною протилежністю суперблондинки: "Я взагалі не радію, коли мене впізнають. Я люблю людей, але дуже соромлюся. І до поразок я ставлюся погано - дуже засмучуюся. Я ще не бачив людей, які раділи б поразкам".

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

Для Олега Винника, як і для Насті Каменських, невдачі – це тільки крок до успіху.

"Я вважаю, що поразки потрібно вміти приймати. Без них немає перемоги", - зазначив ватажок усіх українських вовчиць.

Мегапопулярний DZIDZIO зізнався - невдачі він не любить, але переживає їх тільки в собі. А спілкування з шанувальниками для нього вкрай важливе, тому що він дуже любить людей.

"Я все зрозумів! Напевно, в житті Жирафи трапилася невдача, з якою складно було вийти на вулицю", – зазначив DZIDZIO в ефірі каналу "Україна".

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

Хто ж ховається під цікавим костюмом Жирафи і які поразки змусили зірку впасти в зневіру настільки, щоб привернути до цього увагу детективів. Глядачі шоу "МАСКА" дізнаються про головний секрет героя в наступних випусках.

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, Андрій Данилко тяжко захворів перед Новим Роком, Інна Білокінь не знаходила собі місця: "З паличкою...."

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо "увійде" в тіло Олі Полякової відразу після Нового року: це цікавіше, ніж доїдати олів'є

Також портал Знай.uа писав, що Остап Ступка на шоу "Маска" зізнався, що дідусь йому таланту не передав: "Слон на вухо настав"