Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Артистка поділилася з фанатами серією фотографій в різних розкішних образах з недавніх зйомок і сольних концертів.

На першому фото Кароліна позує в студії, в оточенні декількох тонких деревьв, немов в лісова німфа. Яскраво-жовта сукня вдало демонструє її глибоке декольте, а сміливий виріз підкреслює струнку ніжку.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На другому знімку співачка стоїть в гримерці, в неймовірній сукні в стилі кабаре кольору шампань, яке також дозволяє фанатам розгледіти її шикарну фігуру з усіх боків.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Останнє фото видалося досить драматичним, в кадрі Ані Лорак театрально схопилася за груди, знову акцентуючи увагу шанувальників на своїх пишних формах, і зовсім по-дівочі сіла на підлогу. Сукня нічим не відрізняється від попередніх - така ж розкішна, під стать відомій співачці.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

У підписі до публікації артистка нагадала фанатам про mood video на пісню "Вірила", яку вона зовсім недавно презентувала всьому світу.

"Ніколи не можна зраджувати себе", - написала Ані Лорак.

Нагадаємо, 10-річна донька Ані Лорак занадто рано подорослішала і показала це всім

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала чоловікам те, чим колишній Мурат раніше насолоджувався кожен день: "Шикарна діва"

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак впала у відчай, згадавши минуле: "Як я вірила тобі..."