Популярна співачка Ані Лорак анонсувала вихід відео роботи на її нову пісню. Співачка зазначила, що вона є для неї дуже особистою.

Нещодавно Ані Лорак випустила альбом під назвою "Я жива". Але на цьому співачка не зупиняється і продовжує тішити свою багатомільйонну армію фанатів. Цього разу співачка на своїй сторінці в Instagram анонсувала вихід нового кліпу.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Виявилося, що вже в п'ятницю, 17 листопада відбудеться прем'єра відео роботи на пісню "вірила". Як зазначила співачка, ця композиція є для неї вкрай важливою, адже описує особисті переживання.

"Іноді все, що тобі залишається, тільки віра... але в якийсь момент, подібно птиці, ти відпускаєш її в небо ... Mood video на дуже особисту для мене пісню "Іірила". Вже завтра...", - зазначила Ані Лорак.

Також артистка опублікувала кілька фото зі зйомок кліпу. На одному з них Ані Лорак позуєь тримаючи в руках білого голуба і задумливо дивлячись убік.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Співачка вибрала для себе дуже жіночний образ і одягла чорну сяючу чукню, яка вдало підкреслило її фігуру. Щоб зробити образ більш романтичним, вона зробила собі локони.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще