Зірка Олі Полякової піднялася на небосхил українського шоу-бізнесу дуже швидко і несподівано. Начебто ще вчора про неї ніхто не чув, а сьогодні "Шльопки" звучать з кожної праски.

Тепер у Олі є все: і шикарний будинок, і своя міні-ферма, і круті відпустки і будь-які хотілки для дітей. Однак, що стоїть за цим усім багатством. Таємною стороною кар'єри співачки поділилася Полякова в шоу "Дорослі дівчатка" Маші Єфросиніної, темою якого була "Якщо дружина заробляє більше за чоловіка".

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"Це неопалювані зали, це дороги, яких немає і ти їдеш по 14 годин, тебе трясе. З неможливістю помитися, перепочити... Йдеш на сцену, сідаєш знову в цей автобус, знову х*рячиш... Тут тебе продуло, там тебе просквозило... Тут у тебе радикуліт, тут у тебе цистит... У мене були тури по 60 по 70 міст" - зізнається Полякова.

"Королева ночі" каже, що інші артисти запитували, де вона бере все нові міста в Україні. Невже в нашій країні стільки міст?.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Я була в кожній дупі світу, в кожному маленькому місті... Тому що я їздила і заробляла бабки".

Оля навіть чоловікові говорила, що він так фізично ніколи не заробляв гроші, адже фінанси (її чоловік фінансист) - це більше розумова робота і фізичних навантажень там 0 з 10.

Оля Полякова з чоловіком, фото: Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото: Instagram

Полякова підтвердила, що у неї в середньому 230 концертів на рік, вона кожні 3 дні працює.

"Я не працюю: день попрацювала, потім поїхала в СПА і відпочиваю. Ні... Я працюю, припустимо, з вівторка по суботу. У неділю приїхала, труси поміняла, поїхала на зйомку, на якийсь запис і з вівторка знову поїхала. І у мене ще двоє дітей".

Нагадаємо, що Дзідзьо увійде в тіло Олі Полякової відразу після Нового року.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова застерегла українок від заміжжя.